Om meg

Jeg er styreleder og konserntjener i IT-selskapet Miles og har jobbet i IT-bransjen siden 1987. Siden begynnelsen på 90-tallet har jeg hatt lederstillinger i Miles, Telenor, Avenir, Ementor og Dataimport. I 2005 var jeg medgründer i oppstarten av Miles AS. Av utdannelse er jeg sivilingeniør, ingeniør og hjelpepleier. I 2018 ble jeg nominert til EYs Entrepreneur of the Year, og tittelen «konserntjener» ble kåret til «Norges beste stillingstittel» av Norske informasjonsrådgivere i 2018.

Jeg er mer enn middels interessert i ledelse som fag. Dette faget har jeg hatt gleden av å utforske og utvikle gjennom spesielt tiden i Miles. To ganger har vi blitt kåret til Norges beste arbeidsplass. Vi har også blitt rangert som en av de mest innovative bedriftene i Norge i 2016, 2017 og 2018. Ledelsesfilosofien som vi har bygget selskapet på, har blitt forsket på av Norges Handelshøyskole og har også blitt omtalt i en rekke bøker, aviser og magasiner.

Jeg har ulike styreverv og har bl.a. gjennomført et styreprogram i regi av Scandinavian Excutive institute og INSEAD i 2018-2019.

En del av mitt virke er å holde foredrag, der jeg er innom tema som moderne ledelse, tillit, verdier og kultur. Foredragene er basert på teori og forskning, samt praktiske og relevante eksempler fra Miles AS og andre bedrifter. Jeg er også gjesteforeleser på flere universiteter.

Dersom du skulle ønske tilbud på et foredrag eller en gjesteforelesning, kan du enten kontakte:

  • Undertegnede direkte på tgo@miles.no