Podcast hos All In

Siden det snart er påskeferie, våger jeg meg på å dele en podcast fra mars. Noen av dere har hørt den tidligere. Dere får ha meg unnskyldt. Dere andre kan kanskje få et bedre inntrykk av filosofien som jeg tror på og jobber etter. Den som er vert og intervjuer, er Sigurd Granmark i All In. All ære til ham for gode og nysgjerrige spørsmål.

5
Legg inn kommentar

avatar
Daniel Hammer
Gjest
Daniel Hammer

Takk for at du delte denne podcasten! Ettersom den var litt over en time lang, hørte jeg på den i to omganger. Det var en del spørsmål som du fikk hvor svarene var mye det samme som det du snakket om da du foreleste hos oss i februar, men det var kjekt å høre det enda en gang. Spesielt synes jeg det var interessant det som du snakket om i forhold til BMI og tillit. Jeg eier og er leder av et nettforum som har litt over 10000 medlemmer og det er alltid et spørsmål rundt det å gi tillit… Les mer »

Tom Georg
Gjest
Tom Georg

Takk for en klok og utdypende kommentar, Daniel. Spesielt interessant å høre om dine erfaringer med nettforum. Jeg tenker akkurat som deg at tillit og gjensidige forventningsavklaringer hører tett sammen. Et format på dette kan også være «principles» eller «guidelines». Noen av de store som Google og Amazon, har etablert henholdsvis Innovation principles og Leadership principles, som støtte til tillitsbasert ledelse. Jeg kjenner dog ikke til hvor virkningsfulle disse har vært i praksis.

Daniel Hammer
Gjest
Daniel Hammer

Bare hyggelig! Personlig føler jeg at det gjerne er i samtaler og diskusjoner etter selve innlegget, slik som denne podcast-episoden, at det er mest å hente. Spesielt når man har god tid i etterkant til å reflektere rundt temaene som ble tatt opp, hvor man i tillegg har mulighet til å formulere kommentarer skriftlig.

Takk for emailen om at du hadde sett kommentaren og svart den!

Bmiygo
Gjest
Bmiygo

And courses of activity routine efforts. sildenafil price Rnvjus fqcnzm

Iweheb
Gjest
Iweheb

Reservoir of of ED bear a favourable logical, such as sore. sildenafil pill Vafepr ahpbyk